anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La Generalitat obre avui una línia d'ajuts extraordināria de 14,5 milions per pagar el lloguer de famílies amb dificultats econōmiques sobrevingudes per la crisi sanitāria.
Sķn ajuts directes per pagar un māxim de 6 mensualitats de lloguer, des d´abril a setembre.

200519_lloguerDes de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac  us informem que el Departament de Territori i Sostenibilitat, així com l’Agčncia de l’Habitatge de Catalunya han obert avui una línia d’ajuts d’un total de 14,5 milions destinades a les persones arrendatāries d’habitatge habitual que s’han vist afectades per l’impacte econōmic i social del COVID-19.

El termini per a la presentaciķ de les sol•licituds és del 19 de maig al 30 de setembre del 2020, perō cal tenir en compte que els ajuts s’atorgaran per ordre d'arribada fins a exhaurir el pressupost.

Dos dels requisits principals per accedir-hi sķn:
• Estar a l’atur, haver patit un ERTO o una retallada de sou a conseqüčncia de la COVID-19, amb un topall de renda familiar i un lloguer no superior a 900€.
• Que les despeses de lloguer i dels subministraments bāsics igualin o superin el 35% dels ingressos nets de la unitat familiar.

Més informaciķ:
El número d’atenciķ telefōnica 900 922 841 oferirā assessorament de 9h a 14h.

Més  Informaciķ i realitzaciķ de les sol•licituds [+]

Consulta la guia d'ajuts a l'habitatge del Consell Comarcal del Maresme [+]

Informaciķ publicada el 19 de maig de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05