anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Com he de realitzar les meves consultes al CAP?
Des de l´Ajuntament de Caldes, seguint les directrius de l´Institut Catalā de la Salut recordem als usuaris que a l´hora de realitzar les consultes amb el CAP, s´ha de prioritzar el contacte a través del web o telčfon

logoinstitutcatalasalut.jpgTal i com informa l’Institut Catalā de la Salut, els centres d’atenciķ primāria de la Metropolitana Nord comencen, de manera progressiva, a recuperar la seva activitat. En aquest punt, la col•laboraciķ ciutadana continua sent una factor molt important, especialment, pel que fa a la manera de dirigir-se als centres. Per aixō des de l’Ajuntament de Caldes fem resō d’aquesta informaciķ.

Des dels CAP es demana que totes aquelles persones que requereixin algun tipus d’atenciķ prioritzin la comunicaciķ a través del web de programaciķ de visites de l’Institut Catalā de la Salut. Allā, s’ha habilitat un espai per descriure breument quina és la necessitat de l’usuari (ja sigui atenciķ mčdica, renovaciķ de medicaciķ, dubtes sobre la incapacitat laboral o qualsevol altre trāmit). El personal d'atenciķ primāria gestionarā la peticiķ i hi donarā resposta. L’ús d’aquest web permetrā evitar desplaįaments innecessaris als centres, així com agilitzar les respostes per als usuaris.

En cas de no poder dur a terme la peticiķ a través del web, es pot trucar al telčfon 93 326 89 01, des d’on s’atendrā la peticiķ i es donarā una resposta adequada a cada cas, ja sigui indicar si cal que l’usuari es dirigeixi presencialment al centre o si es pot resoldre la seva consulta sense haver de desplaįar-se al CAP. Els usuaris també tenen l’opciķ de contactar amb els seus professionals de referčncia a través de La Meva Salut i l’eConsulta.Es manté l’atenciķ urgent presencial

Els centres continuen habilitats per donar atenciķ urgent, per a situacions que no poden esperar i han de ser ateses presencialment i al moment, com podrien ser pčrdua de conscičncia, dolor agut intens, hemorrāgies o ofec sever, entre altres. És important que els usuaris que requereixen aquest tipus d’atenciķ i que es puguin desplaįar, vagin als centres, per ser atesos el més aviat possible. Com sempre, en cas que no es puguin desplaįar, cal trucar al 061.

Moltes grācies a tots per la vostra col•laboraciķ. Recordem també a la ciutadania que es mantingui atenta als comunicats oficials i l'anunci de noves mesures que en els propers dies puguin decretar les autoritats competents de l'Administraciķ general, Govern central i la Generalitat de Catalunya en funciķ de l’evoluciķ de la situaciķ.

Trobareu més informaciķ a: http://primaria.icsmetropolitananord.cat Podeu consultar els perfils de la Metropolitana Nord a la pāgina "Xarxes Socials" del mateix web.

Enllaį a la programaciķ de visites [+]

Informaciķ publicada el 21 de maig de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05