Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Una app gratuïta per notificar les incidències de la via pública directament a l’Ajuntament de Caldes d’Estrac.

linia verdaSabies que l’Ajuntament de Caldes d´Estrac disposa d’un canal de comunicació directe perquè els veïns i veïnes posin en coneixement a la regidoria de Via Pública els desperfectes que detectin a la seva localitat?

Aquest servei és diu Línia Verda i a Caldes d’Estrac ja són molts els veïns que l’utilitzen, obtenint una resposta immediata de l’Ajuntament i aconseguint entre tots millorar la nostra vila. 

Com funciona?

Notifica la incidència en només 4 passes

1)      Descarrega’t de forma gratuïta l’aplicació mòbil de Línia Verda. Pots fer-ho en aquest enllaç: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=lineaVerde.App&hl=ca

2)      Selecciona el municipi del qual vols comunicar les incidències. 

 3)      Prem el botó “Notifica la teva incidència” i selecciona la tipologia sobre la qual vol informar. L’aplicació detectarà les coordenades en les quals s’ubica el desperfecte. 

 4)      Adjunta una fotografia de la incidència i una descripció d’aquesta i finalitza el procés prement el botó “enviar”. 

 

Una vegada enviada, l’Ajuntament rebrà la notificació del desperfecte comunicat i rebràs una notificació al telèfon sempre que es produeixi algun canvi en l’estat de la incidència.

 

Des de l’Ajuntament de Caldes animem a tots els veïns i veïnes a fer servir aquest canal de comunicació, que permet un diàleg directe entre l’Ajuntament i la ciutadania sobre les incidències i desperfectes de la vila, així com també una resposta immediata, eficaç i resolutiva.

 Més informació [+]

Informació publicada el 16 de juny de 2020