Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Un regidor de l'Ajuntament és agredit per uns particulars en ple centre del poble
El regidor de Serveis Públics, Via Pública i Medi Ambient, Marcos Blázquez, ha estat agredit per membres d'una mateixa família amb el resultat de diverses contusions pet tot el seu cos que han precisat atenció mèdica. L'Ajuntament de Caldes ha convocat per demà dilluns a les 20h, un ple de condemna dels fets i de suport al regidor agredit

Els fets han ocorregut aquest mateix matí, quan el regidor de CiU, Marcos Blázquez, es dirigia a comprar el diari, com fa habitualment cada diumenge. En entrar al Carreró -situat al centre del poble, al costat de la Riera-, Blázquez ha rebut un cop al clatell per part del pare d'una família, que ha continuat propinant cops al regidor, qui ha intentat defensar-se sense èxit. Tot seguit han aparegut el fill i la mare, propinant més cops i insultant el regidor, que ha quedat completament atordit pels cops. Diversos testimonis han acudit per aturar la pallissa i els agressors han marxat dels llocs dels fets. Marcos Blázquez ha estat traslladat a l'Hospital de Mataró per a rebre atenció mèdica al servei d'urgències.

Els serveis mèdics han efectuat diverses proves per conèixer l'estat del regidor de Caldes d´Estrac, que ha rebut diverses contusions a pòmuls, cara, cap, estómac, esquena i genolls, i al migdia ha rebut l'alta mèdica. Tot seguit,  Blázquez ha interposat denúncia als Mossos d'Esquadra contra els agressors, que ja portaven temps amenaçant i insultant-lo.

Es dóna la circumstància que fa dos anys,  l'Ajuntament no va renovar el contracte laboral d'un dels agressors amb la brigada municipal d'obres i serveis, i el jutjat ha desestimat els recursos que aquest individu havia presentat. Durant tot aquest temps, el regidor Blázquez i els seus companys de l'equip de govern han estat objecte d'insults i amenaces per part d'aquesta família, arribant fins i tot als insults en el transcurs d'algun ple municipal, durant els quals han mostrat de forma pública i reiterada el seu suport a l'oposició.

L'Ajuntament de Caldes arribarà fins on calgui per a fer justícia davant aquests fets i compareixerà al Jutjat com acusació, segons ha anunciat l'alcalde, Joaquim Arnó (CiU), que ha explicat que “fets com aquests són intolerables i del tot lamentables i mereixen una reacció democràtica de la ciutadania”. En aquest sentit, l'alcalde anuncia que “hem convocat per demà dilluns a les 8 del vespre, un ple de suport al nostre company, per condemnar aquest episodi violent i lamentable”. L'alcalde fa una crida “a tota la ciutadania a participar per a fer pública la seva total repulsa a aquest fet violent i intolerable”.

Informació publicada l'1 d'agost de 2010Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05