Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
[14-F] Consells per a garantir unes eleccions segures
La Creu Roja de Caldes torna a oferir un servei de transport gratuït per acompanyar les persones vulnerables fins al col·legi electoral

14FAquestes setmanes, la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments treballen per a garantir unes eleccions al Parlament de Catalunya segures. En aquesta línia, s’aconsella a la ciutadania el vot per franges horàries. En concret, s’ha distribuït la població en tres grans grups. La primera franja horària seria de 9 a 12 hores i estaria destinada als col·lectius de risc com els majors de 65 anys, les dones embarassades o les persones que pateixen diabetis, hipertensió, obesitat mòrbida o alguna malaltia crònica. La segona franja horària seria de 12 a 19 hores, on es recomana que voti la resta de la població. Per últim, la tercera franja horària seria de 19 a 20 hores i estaria reservada a les persones en quarantena, contagiades, contactes estrets o sospitosos.

Les franges horàries no són una mesura d’obligatori compliment, però es recomana respectar-les per minimitzar el risc de contagi de la Covid-19. Com a mesures obligatòries, la Generalitat de Catalunya ha establert que s’haurà de portar la mascareta en tot moment, caldrà respectar la distància de seguretat mínima d’un metre i mig i fer ús del gel hidroalcohòlic o portar guants. Finalment, s’aconsella portar el vot preparat de casa per agilitzar les votacions.

Servei de transport gratuït de la Creu Roja

Com en les darreres cites electorals, la Creu Roja torna a posar a disposició un servei de transport gratuït per acompanyar la població fins al col·legi electoral. Els requisits per a poder accedir a aquest servei són: impossibilitat de desplaçament per mitjans propis i/o familiars, situació de vulnerabilitat i no ser positiu en Covid-19 ni estar en quarantena. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb la Creu Roja de Caldes en el telèfon 647 401 978.

La data límit per sol·licitar aquest servei és el pròxim dijous 11 de febrer.

Informació publicada el 8 de febrer de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05