Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Les famílies que no superen el salari mínim interprofessional poden sol·licitar una reducció del 40% de la taxa, fins al divendres 15 de març

L’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) han posat en marxa aquesta convocatòria per ajudar a les famílies que ho necessitin.

A la bonificació del 40% hi poden optar les unitats familiars que no superin el salari mínim interprofessional —que enguany se situa en els 1.134 euros mensuals o els 15.876 euros anuals— i que estiguin empadronades.

Les famílies que poden sol·licitar-ho, presentant una instància específica a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) acompanyada del certificat de convivència, una fotocòpia del DNI de totes les persones que conviuen al domicili i una fotocòpia de la Declaració de la Renda i/o una autorització signada per tal que l’ORGT pugui sol·licitar les dades a l’Agència Estatal de l’Administració Tributària.

En el cas de les persones que no estan obligades a fer la Declaració de la Renda, és convenient presentar el full d’Hisenda on s’especifica aquesta condició.  

La sol·licitud cal que sigui dirigida a l’Organisme de Gestió Tributària, ja que serà aquest organisme qui resolgui les peticions. Si l’ORGT aprova la sol·licitud, la quantitat a pagar comptarà amb el descompte del 40% de la taxa.

La data límit per a presentar-les és el divendres 15 de març.

Instància Brossa

Instància per a la reducció.

Fitxer: plantilla_sol.licitud_sense_any_i_autoritzacio__769_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 210.91 kB

Taxa residus reducció

Informació publicada el 4 de març de 2024