Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Associació de Viles Termals presenta noves acivitats de promoció
Els seus associats, Caldes inclos, es van reunir a La Garriga per abordar els reptes de l'entitat i de promoure el turisme termal.

La jornada va incloure una visita guiada per les instal·lacions relacionades amb el termalisme i a l’Hotel Blancafort Spa Termal, però es va centrar en la sessió de treball per tractar diferent temes, com l’aprovació d’una nova senyalètica pels municipis i també un pla de màrqueting que s’ha pactat amb l’Associació de Balnearis.

Actualment l’Associació de Viles Termals de Catalunya la componen 15 municipis o regions. En concret, el Baix Pallars i ajuntaments de Caldes d’Estrac, El Vendrell; Caldes de Malavella, Santa Coloma de Farners, i Sant Hilari Sacalm, Les, Naut Aran, Gandesa, Montbrió, Caldes de Montbui i la Garriga.

En representació de l’Ajuntament, hi va assistir la Regidora de Promoció Econòmica i Termalisme, Marta Romero, que va comentar que el nou govern municipal se sent molt implicat en la difusió i promoció de l’activitat balneària termal i que, conjuntament amb la direcció del balneari, vol emprendre noves accions en aquest sentit.

Viles Termals Trobada

Informació publicada el 4 de març de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05