Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Vine i participa en l'Espai de Criança a Caldes d'Estrac!
L'Escola Bressol Municipal Sagrada Família acull aquestes sessions gratuïtes els dimarts de 16 a 18 hores. Per formar part del grup, podeu enviar un WhatsApp al telèfon 610 44 16 16 per confirmar la vostra assistència.

Aquest dimarts 16 d’abril ha donat el tret de sortida de l’Espai de Criança a Caldes d’Estrac, una iniciativa sorgida de les famílies que el 2023 van tenir un/a fill/a i que es van trobar el passat mes de febrer per fer-se la foto grupal dels nadons nascuts al llarg d’aquell any. D’aquell esdeveniment, que va servir també per reunir les diferents famílies i establir coneixences i connexions significatives, va néixer la idea de crear un espai de criança perquè les famílies es poguessin trobar regularment i compartir les seves experiències.

L’Espai de Criança és un entorn per compartir, expressar, jugar, preguntar, aprendre i escoltar entre famílies amb infants de 0 a 3 anys. L’Escola Bressol Municipal Sagrada Família cedeix la sala de psicomotricitat perquè totes aquelles mares i pares que ho vulguin hi puguin assistir de manera gratuïta els dimarts de 16 a 18 hores. Cal confirmar assistència prèviament contactant amb la Laura H al número 610 44 16 16.

A més, l’Espai de Criança acollirà un dimarts de cada mes les xerrades que l’educadora i psicòloga de l’Ajuntament organitzen dins el projecte ‘Hola, ja soc aquí’. La pròxima sessió tindrà lloc el 4 de juny.

L’Ajuntament anima les famílies a participar en aquest espai de trobada i cura per a famílies amb infants de 0 a 3 anys, on poder compartir inquietuds, dubtes, expectatives i experiències amb altres pares i mares en el mateix moment vital.

EspaiCriança

Informació publicada el 20 d'abril de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05