Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
EQUIPAMENTS I SERVEIS
Policia Local
 • Les dependčncies de la Policia Local de Caldes es troben situades a la planta baixa de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, en un espai compartit amb l'Oficina d'Atenciķ a la Ciutadania (OAC). Son instalˇlacions āmplies i modernes, adaptades a les necessitats del servei. Dos despatxos, una sala office, vestidors separats home-dona amb dutxes incorporades i un arxiu policial conformen el nou local inaugurat per l'alcalde Joaquim Arnķ i Porras, el mes de gener de 2010.

  Responsable Polític: 

        -Sr Joan Barķ Viaplana

        -Regidor Delegat de Govern Local

  Cap de la Policia Local:  

        -Joan Sánchez   Correu electrōnic


  Responsabilitats de la Policia Local:

  La Policia Local és un cos de seguretat de proximitat per a tota la ciutadania del municipi que realitza les tasques següents:

  Tasques de prevenciķ.

  Plans d'emergčncia.

  Informaciķ.

  Control de desperfectes de la via pública.

  Control d'obres a la via pública.

  Animals abandonats.

  Festes populars i revetlles.

  Actes multitudinaris.

  Actes esportius.

  Absentisme escolar.

  Drogoaddicciķ.


  En concret, és responsabilitat de la Policia Local:

  -Ordenar, dirigir i senyalitzar el trānsit en el casc urbā i instruir atestats per accident de circulaciķ dins dels casc urbā.

  -Vetllar per la Seguretat Ciutadana, procurant la prevenciķ del delicte i si cal, la seva persecuciķ. 

  -Control i seguiment de les cāmeres de seguretat instal•lades a diversos indrets de la via pública.

  -Fer diligčncies de prevenciķ i quantes actuacions tinguin tendčncia a evitar la comissiķ d'actes delictius en el marc de col•laboraciķ establert a les Juntes de Seguretat

  - Participar en les funcions de Policia Judicial.

  - Prestaciķ d'auxili, en cas d'accident, catāstrofe o calamitat pública, participant en la forma prevista per les Lleis en execuciķ dels Plans de Protecciķ Civil.

  - Vigilar els espais públics i col•laborar amb les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat i amb Cos dels Mossos d’Esquadra en la protecciķ de les manifestacions i el manteniment de l'ordre a les grans concentracions humanes, quan es sigui requerit per aixō.

  - Protegir a les Autoritats de l’Ajuntament i fer-se cārrec de la vigilāncia i custōdia dels seus edificis i/o instal•lacions.

  - Cooperar en la resoluciķ de conflictes privats quan es sigui requerits per aixō.

  - A nivell administratiu, la Policia Local vetlla per l’acompliment de les Ordenances Municipals, especialment les referides al control d'obres, venda ambulant, animals, sorolls, olors, abocaments...

  - Serveis requerits pels ciutadans per part dels ciutadans a la Policia Local, bé mitjanįant trucades telefōniques o per requeriment personal dels veīns als components del Cos que efectuen els serveis de patrulla habituals pel       poble.

   - Educaciķ viāria als més petits, joves i adolescents amb l’objectiu d’aconseguir comportaments més segurs i més respecte a la normativa viāria, mitjanįant activitats d’informaciķ, divulgaciķ i formaciķ en col•laboraciķ amb         les institucions educatives locals.

  logo 3 viles

  Conveni de seguretat Les 3 Viles

  Els ajuntaments de Les 3 Viles: Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenį del Montalt i Caldes d’Estrac, van signar un conveni l'any 2008 que té per objectiu la coordinaciķ dels cossos de seguretat dels tres municipis i estableix uns principis de cooperaciķ, col•laboraciķ i auxili mutus entre les Policies Locals.

 • Adreįa

  Plaįa de la Vila, s/n, planta baixa
  08393 Caldes d'Estrac

 • Telčfon
  Central: 93 791 21 21. Urgčncies:629 359 359. Emergčncies: 112
 • Correu electrōnic
 • policia local i oac

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05