quedeu-vos a casa
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
LES PLATGES
 • El litoral marítim de Caldes d'Estrac és avui -com ja ho havia estat antigament- un alˇlicient especial per tots aquells que volen gaudir del bon clima i prendre banys de mar. Les platges caldenques han obtingut en diverses ocasions la māxima distinciķ de qualitat per l'excelˇlčncia de les instalˇlacions, la Bandera Blava, que atorga cada any l'Uniķ Europea. La Platja del Kalima obté aquest guardķ per primera vegada el 2018, mentre que la platja dels Tres Micos porta des del 2017 sent Bandera Blava.

  Caldes compta amb quatre platges, la Dels Tres Micos, la de les Barques, la del Kalima i la de la Musclera (compartida amb Arenys de Mar). Totes elles apleguen cada any banyistes d'arreu que tradicionalment acudeixen al nostre municipi a prendre el que s'anomenava antigament banys de mar. Actualment, el bon estat de les platges i el bon clima que regna a la zona fa que el litoral de Caldes rebi un gran número de banyistes disposats a passar llargues jornades a les nostres platges.

  L'Ajuntament de Caldes vetlla cada temporada pel bon estat de les seves platges i dota de les infrestructures i equipaments necessaris tot el litoral del municipi perquč els banyistes gaudeixin de la seva qualitat.

 • aeria platges

  El litoral caldenc


  platja del bassiot

  Platja del Kalima


  platja 3 micos

  Platja dels Tres Micos
Informaciķ publicada el 19 d'octubre de 2009

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05