anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
FUNDACIĶ PALAU-PICASSO
 • La Fundaciķ Palau es va inaugurar al mes de maig de l´any 2003 i té com a vocaciķ conservar, exhibir i difondre el fons artístic i documental de Josep Palau i Fabre.

  Josep Palau i Fabre es considera un dels especialistes més prestigiosos en l´āmbit mundial sobre la vida i l´obra de Pablo Picasso, del qual també era amic personal.

  Poeta, dramaturg, contista i assagista, és una de les grans personalitats de la literatura catalana dels nostres temps i ha connectat la cultura catalana amb els corrents artístics més importants del segle xx grācies a la seva relaciķ amb personalitats com ara Picasso, Artaud, Octavio Paz, Cocteau, Lorca, etc.

  La Fundaciķ Palau exhibeix de forma permanent una part del seu fons artístic, del qual destaca sobretot una sala dedicada íntegrament a Picasso en la qual, a més de contemplar la creaciķ del geni amb tčcniques diferents, podem comprovar també la relaciķ d´amistat que tots dos van mantenir durant molts anys.

  Forma part també de la colˇlecciķ permanent una gran sala que abasta tot l´espectre de l´art catalā del segle xx, així com una sala dedicada a artistes contemporanis.

  La Fundaciķ Palau integra, a més, un important fons documental i bibliogrāfic sobre Picasso i l'art i la literatura catalanes del segle XX, destinat tant a públic nacional com internacional, i organitza exposicions temporals, conferčncies i altres manifestacions culturals al voltant de qualsevol de les diferents variants de la creaciķ artística, sigui en el terreny plāstic, teatral o počtic.

 • josep palau i fabre

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05