Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 06
Pancarta 05
Pancarta 09
Pancarta 03
Pancarta 04
Pancarta 01
Pancarta 12
Pancarta 11
Pancarta 10
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
RUTA LES 3 VILES
  • Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenį de Montalt estan unides per una ruta natural que es pot realitzar a peu o en bicicleta. És l'anomenada Ruta de les 3 Viles. La ruta principal és circular i comprčn un total de 21 quilōmetres. El punt de sortida s´ha situat al port Balís. Des d´allā ens condueix al nucli urbā de Llavaneres i, a partir d´aquí, es fa la pujada a Montalt i a Torrentbķ per després baixar a Caldes i tornar al port Balís seguint la línia de mar.

    També, s´han establert un circuits per a diferents nivells d´exigčncia amb la intenciķ d´atreure al major nombre de practicants. Així, s´han traįat diferents variants com la número 1 del passeig dels pins, riera de Sant Andreu de Llavaneres (1,75 km); la 2 de la platja, passeig dels pins, camí del Padrķ, Sant Vicenį de Montalt i connexiķ amb la ruta principal prōxima al Turķ de l´Oriola (9 km); la 3 de la  riera de Caldetes, Sant Vicenį de Montalt (2,15 km); la 4 de connexiķ amb la ruta principal prōxima a Caldes d´Estrac en direcciķ a Sant Vicenį de Montalt (2 km); la 5 d´Onze pins (2,8 km) i, per últim, la derivaciķ del nucli de Llavaneres al cementiri (1,2 km).
     
    En tot el recorregut, la Diputaciķ de Barcelona, ha ubicat indicadors amb topōnims i distāncies en quilōmetres. A més hi ha una senyalitzaciķ horitzontal feta amb pintura groga, que facilita molt el seguiment de la ruta.

Informaciķ publicada l'11 de febrer de 2010

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05