Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
FORMULARIS
Clau d'accés a la Xarxa WiFi gratuïta
Actualment, l'Ajuntament de Caldes d'Estrac intenta resoldre la saturació d'aquesta xarxa Wifi pública i, per aquest motiu, no s'atorguen claus d'accés fins a poder solucionar aquesta incidència. Disculpeu les molèsties.

Per accedir a la xarxa WiFi que l'Ajuntament de Caldes d'Estrac posa a disposició de la població de forma gratuïta, cal que ompliu el següent formulari. En breu, rebreu la clau d'accés al vostre correu electrònic.

Cal tenir en compte que els nodes de connexió estan situats a la Platja de les Barques, a l'esplanada de Can Muntanyà i a Can Muntanyà-Fundació Palau.

nodes connexió

*
*
*
*

* Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligatòriament

Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s´informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Informació publicada el 21 d'abril de 2011

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05