Pancarta 06
Pancarta 09
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 05
Pancarta 07
Pancarta 12
Pancarta 04
Pancarta 10
Pancarta 11
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
FORMULARIS
Fira del Playmōbil
Inscriu-te!


BANER_playmoI_bil_2016

Arriba la tercera ediciķ de la Fira del Playmobil

S´ha disposat que els participants puguin comenįar a construir el seu aparador, de temātica lliure, el divendres 7 de marį entre les 17h i 20h a la Sala Cultural.

Consulta les bases del concurs:

1. Poden participar-hi totes aquelles persones que així ho desitgin.

2. Cada participant disposarā d’un espai de 80 x 80 per a realitzar el seu diorama. Podrā utilitzar clicks de Playmobil i qualsevol dels complements de la marca.

3. No s’acceptaran muntatges previs d’una part del diorama o de la decoraciķ del mateix.

4. Els participants podran portar material decoratiu (pedres, herba, etc.) i eines per crear el paisatge del seu diorama.

5. Quedan prohibits diorames de la 1Ē i 2Ē guerra mundial o altres guerres contemporānies.

6. El concurs consta d’una única categoria. S’atorgarā un premi al guanyador, segon i tercer lloc que consistirā en una caixa de Playmobil  La resta de participants tindran un obsequi Playmobil per haver concursat.

7. Per tal de participar al concurs, és imprescindible inscriure’s omplint el formulari que trobareu al web de l'ajuntament.

8. El període d’inscripciķ finalitza el 5 d'Abril.

9. Les places sķn limitades.

10. Serā imprescindible que els participants muntin el seu diorama el divendres 7 d’abril a partir de les 17h de la tarda. Quedaran exposats fins a les 19h de la tarda del dia 9 d'Abril.

11. Es farā entrega dels premis el dia 9 d'Abril a les 19:00h en el mateix recinte.

Per participar només cal que omplis el formulari que apareix a continuaciķ:

*
*
*
*
*

Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecciķ de dades de carācter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusiķ en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informātic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificaciķ, cancelˇlaciķ i oposiciķ, en els termes inclosos a la legislaciķ vigent, mitjanįant escrit adreįat a qualsevol dels punts d'atenciķ ciutadana.
Informaciķ publicada el 9 de marį de 2017

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05