TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Ennuvolat
mín
14°
màx
23°
Ennuvolat amb pluja
mín
14°
màx
22°
Ennuvolat amb pluja
mín
13°
màx
22°
Dilluns 13Dimarts 14Dimecres 15


SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

NOTíCIES
L'oficina de turisme habilita una zona d´internet per als usuaris
L´espai ha començat a funcionar durant aquest mes de juny

_oficina_turisme_internetAmb l’objectiu de facilitar un servei complert als visitants, l’Oficina de Turisme de Caldes ha implementat un espai perquè tots els usuaris puguin realitzar les consultes necessàries a través d’internet.

L’espai està dissenyat perquè els turistes puguin fer recerques relacionades amb l’oci com activitats a l’aire lliure, itineraris turístics o la consulta dels horaris de visites. D’altre banda, també poden fer servir el terminal per realitzar la compra o reserva d’entrades a espectacles com el proper festival de Santa Florentina o el de Poesia i +. En cas de dubte conten amb l’assessorament dels tècnics de l’oficina.

oficina_turisme_internet 1Des de que s’ha posat en marxa ja s’han realitzat les primeres consultes com peticions d’ajuda per reservar tickets, la tramitació incidències amb algunes reserves realitzades prèviament, la confirmació de reserves o la impressió de bitllets d’avió.

L’horari d’atenció al públic de l’oficina de turisme és de dimecres a diumenge de 9 a 14h. Cal destacar que aquest any és el primer que l’oficina de turisme, havent assolit la tercera categoria, ha ampliat els horaris i està oberta al públic des de Setmana Santa i fins al setembre.

Segueix llegint:

Caldes despunta com a destí preferent entre el turisme de qualitat [+]

Informació publicada el 25 de juny de 2015
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere