Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La bio-fira Aqua Calida presenta: tallers, hores del conte i jocs de carrer pels més petits
Les activitats promouen la conscienciació en la sostenibilitat i la gestió de residus

Pedala amb energiaLa segona edició del Bio Fira Aqua Calida, que se celebra a Caldes d’Estrac el proper 2 i 3 de juny, s'enfoca en la sostenibilitat i la gestió d'energies a partir d'activitats, teràpies naturals, espectacles, practiques saludables, gastronomia, xerrades i tallers infantils. 

En aquest sentit, els nens i nenes, part vital del canvi que promou l'esperit de la Fira Aqua Calida, podran gaudir i també apendre amb l'activitat "pedelem amb energia" cedida per la Diputació de Barcelona. D'11 a 2 del matí del diumenge 3 de juny, vine a pedalar i amb la teva energia produiràs un granissat boníssim que et podràs menjar. El diumenge, de 12 a 1 del migdia, a la Sala  Cultural, també està programada l'activitat familiar: “Armonitzar el còs. Ensenyar i aprendre reflexologia en família” a càrrec d'Isabel Serrano.

Els dos dies que dura la Fira, apropa't amb la quitxalla a l’Espai Bio-Fira, davant del parquing de l’Esplanada de Can Muntanyà. Hi haurà la Barca ecològica, atracció ecològica de fira que farà les delícies dels més petits. 

També hi ha programades altres activitats pels més petits com l'hora del conte organitzada per la Biblioteca Can Milans, atraccions ecològiques, jocs familiars de carrer, lectura i tallers. 

Anota a l'agenda el proper 3 de juny d’1 a 2 del migdia a l’Esplanada Can Muntanyà els més petits de Caldes d’Estrac estan convidats a participar al taller “Classifiquem i reciclem” titulat “El retorn dels Dinosaures. El grup d’animació infantil “Un dia a Catalunya” presentrán a Caldes els dinosaures TIRABLAU, SAURE REX, el STEGROC-SAURE, el VERDO-SAURE i el ORGANICMARRO-SAURE que han viatjat en el temps des del Cretaci fins al 2018.

Diuen que estan tristos i enfadats, que ja no cuidem del món tan bé com ho feien ells i que s'han posat d'acord per venir a explicar-nos als humans unes quantes cosetes que son tan importantes com divertides.

Els objectius d’aquest taller son diversos. El primer, adonar-se de la importància de classificar i separar els residus. El segon, aprendre a identificar quin residu va en quin contenidor. I el tercer, motivar als nens i nenes perquè col·laborin a casa en el procés de reciclatge.

Clica per saber-ne més de la Fira Aqua Calida [+]

Informació publicada el 22 de maig de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05