Pancarta 09
Pancarta 12
Pancarta 04
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 03
Pancarta 02
Pancarta 11
Pancarta 01
Pancarta 06
Pancarta 10
Pancarta 05
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
El ple extraordinari de l´1 de juliol defineix l'organitzaciķ i funcionament de l'Ajuntament de Caldes del mandat 2019-2023.
Es creen dues ārees noves: la regidoria de Gent Gran i la regidoria de Dona i Polítiques d´Igualtat que fins ara estaven dins de la regidoria de Serveis Socials.

190718_pleDurant la sessiķ plenāria extraordināria de cartipās celebrada el passat 1 de juliol, en primer lloc, es van definir per decret d’alcaldia, la composiciķ de la Junta de Govern Local, els tinents d’alcalde i la delegaciķ de les funcions de l’alcaldia entre els regidors de govern. En aquest punt, cal destacar la creaciķ de dos noves ārees com sķn la regidoria de Gent Gran i la regidoria de Dona i Polítiques d’Igualtat que tindran com a regidora Alexandra Manni (PSC) i que en el mandat anterior estaven dins de la regidoria de Serveis Socials.

Entre d’altres temes també es va aprovar amb els vots a favor d’ ERC, PSC i GdE i l’abstenciķ de JUNTS, la periodicitat de les Juntes de Govern Local i va quedar pendent d’aprovaciķ el calendari de plens. Pel que fa a les retribucions, en primer lloc es van aprovar amb els vots a favor d’ ERC, PSC i GdE i l’abstenciķ de JUNTS, els membres que exercirien els cārrecs amb dedicaciķ parcial, concretament: Rosa Pou, Joan Barķ i Laura Aloy, tots tres amb una dedicaciķ parcial del 75%.  En segon lloc es va aprovar per unanimitat les retribucions per assistčncia a les sessions de Junta de Govern Local, al Ple i les assignacions econōmiques a grups polítics.


També es va aprovar per unanimitat els portaveus de cada grup polític: Laura Aloy (ERC), Joan Barķ (PSC), Elisabeth Segura (JUNTS) i Albert Batlle (GdE)

A la pāgina web de l’Ajuntament es poden consultar tots els detalls sobre la Composiciķ del ple, les Ārees i regidories, les Juntes de Govern Local i les retribucions dels regidors electes.

Ple municipal [+] 

Composiciķ del ple [+] 

Ārees i regidories [+] 

Junta de Govern Local [+]  

Retribucions econōmiques dels regidors electes [+] 

Informaciķ publicada el 18 de juliol de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05