Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Els seus associats, Caldes inclos, es van reunir a La Garriga per abordar els reptes de l'entitat i de promoure el turisme termal.

La jornada va incloure una visita guiada per les instal·lacions relacionades amb el termalisme i a l’Hotel Blancafort Spa Termal, però es va centrar en la sessió de treball per tractar diferent temes, com l’aprovació d’una nova senyalètica pels municipis i també un pla de màrqueting que s’ha pactat amb l’Associació de Balnearis.

Actualment l’Associació de Viles Termals de Catalunya la componen 15 municipis o regions. En concret, el Baix Pallars i ajuntaments de Caldes d’Estrac, El Vendrell; Caldes de Malavella, Santa Coloma de Farners, i Sant Hilari Sacalm, Les, Naut Aran, Gandesa, Montbrió, Caldes de Montbui i la Garriga.

En representació de l’Ajuntament, hi va assistir la Regidora de Promoció Econòmica i Termalisme, Marta Romero, que va comentar que el nou govern municipal se sent molt implicat en la difusió i promoció de l’activitat balneària termal i que, conjuntament amb la direcció del balneari, vol emprendre noves accions en aquest sentit.

Viles Termals Trobada

Informació publicada el 4 de març de 2024