Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El Banc del Temps de Caldes formalitza la seva activitat
Es signa el conveni de col•laboració entre l´Ajuntament, l´Associació Salut i Família i l´Associació del Banc del Temps de Caldes

caldesdestrac-bancdeltempsLa signatura tindrà lloc el dimarts 14 d’octubre a les 12 del migdia a l’Ajuntament a càrrec de l’alcalde, Joaquim Arnó, representants de l’Associació Salut i Família i representants del Banc del Temps de Caldes d’Estrac.

Mitjançant el conveni el Banc del Temps de Caldes passarà a formar part de la xarxa estatal de Bancs del Temps existents i coordinada per l’Associació Salut i Família, i d’aquesta manera les entitats signants aportaran al projecte els recursos necessaris per al seu bon funcionament. Mentre que la secretaria de l’Associació Banc del Temps de Caldes s’encarregarà del funcionament quotidià, l’Associació Salut i Família realitzarà el seguiment, l’assessorament i la difusió constant de la nova entitat.

L’objectiu del Banc del Temps és oferir un servei obert a tota la ciutadania, que promogui i faciliti l’intercanvi de prestacions i serveis entre les persones de la vila, basant-se en els principis de solidaritat i bon veïnatge.

Més informació [+]

Notícia M1tv [+]

Informació publicada el 13 d'octubre de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05