Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
Inici > Alcaldia > Salutaciķ de l'alcaldessa
SALUTACIĶ DE L'ALCALDESSA


Rosa_PouBenvingudes i benvinguts a aquest espai virtual que volem compartir amb vosaltres.

Des del consistori treballarem per tal que aquest mitjā sigui tan transparent i eficaį com sigui possible.

Per aixō us demanem que ens feu arribar tots els vostres suggeriments i les vostres inquietuds a través de les eines que trobareu al vostre abast dins aquest lloc web.

Per als que viviu a Caldes d’Estrac, ens agradaria aprofitar aquest espai per fer-nos més propers i treure el māxim profit de les noves tecnologies. També per tenir-vos informats de tots els actes i notícies de la vida diāria del nostre poble.

Als que ens descobriu per primera vegada, ens agradaria fer-vos venir ganes de visitar-nos. I que us enamoréssiu del poble.

El nostre és un poble petit, amb l’encant especial que li dķna el termalisme arran de mar i amb una situaciķ geogrāfica magnífica, entre turons i platges acollidores.

La cultura tradicional s’hi troba molt present a través de les nostres entitats, que en mantenen viva la flama. I la Fundaciķ Palau és un valor molt atractiu que permet apropar-nos a l’obra de Picasso i a la figura de Josep Palau i Fabre.

Podreu passejar pel casc antic, pel parc Muntanyā, pel passeig del Anglesos... i acostar-vos a visitar el broll d’aigua calenta. Podreu trobar un espai tranquil on prendre una copa i també gaudir d’excel•lents propostes gastronōmiques.

Us convidem a descobrir-nos de primera mā després d’aquesta passejada virtual per la nostra pāgina.

Mentrestant seguirem treballant per ser un ajuntament obert en un poble obert.

Per tots vosaltres.

Rosa Pou
Alcaldessa

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05