Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
Inici > Ajuntament > Fundació Clarós
FUNDACIó CLARóS
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac ha inciat una col·laboració benèfica a  favor de la Fundació Clarós, una entitat destinada bàsicament a la lluita contra la sordesa profunda. Els objectius són benèfics, docents i d´investigació, dins de l'àrea de l'otorinolaringologia i cirurgia de cara, cap i coll.

logo fundació clarósL'Ajuntament de Caldes ha programat els concerts "De Catalunya al món", el dia 19 de juliol (dins els actes de commemoració del Tricentenari del Combat de Caldes 1713) i el Concert d'Estiu, el 24 d'agost, de caire benèfic, a benefici la Fundació Clarós, destinant la recaptació íntegra obtinguda d'aquests dos actes.

La Fundació Clarós va començar a treballar l’any 1992 i es va constituir definitivament al 1997. La seva seu social és al carrer Los Vergós 29-31, 08017 Barcelona. Nombre de registre 1466 amb data 11 de febrer del 2000. Vegeu els projectes desenvolupats per la Fundació Clarós fins avui en el segúent document adjunt:

Projectes Fundació Clarós

Projectes Fundació Clarós

Fitxer: FundClarosProjectes.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 455.21 kB

També podeu veure aquest vídeo sobre la tasca de l'entitat:


La Fundació Clarós posa a disposició pública un compte corrent perquè tothom que ho cregui convenient pugui col·laborar en el seu projecte, ja es faci de forma particular o a nivell empresarial i comercial.

Amb poc, es pot fer molt!  Trobareu informació sobre com fer efectiva la vostra col·laboració en el següent document adjunt:

número comte fundació clarós

número comte fundació clarós

Fitxer: CTA__LA_CAIXA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 267.11 kB

Contacte amb la Fundació Clarós, en aquest enllaç.

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05