Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
Inici > Ajuntament > Comissions del Ple
COMISSIONS DEL PLE

Comissions del Ple
Les de carācter ordinari i obligatori les determina el Ple Municipal a l´inici de cada legislatura i les especials es creen quan el Plenari ho considera. Sķn comissions d´estudi, d´informe i de consulta que han de reflectir la mateixa composiciķ política del Ple.

Comissiķ Informativa
A l´Ajuntament de Caldes d´Estrac, el Ple Municipal ha determinat l´existčncia de la Comissiķ Informativa que es reuneix abans de cada sessiķ plenāria, convocada per l´Alcalde i amb assistčncia del Secretari de la Corporaciķ. La seva funciķ és la de cončixer, estudiar i dictaminar els temes que s´han de sotmetre al Ple  a la Junta de Govern Local quan aquesta exerceix alguna delegaciķ del Ple.

Comissiķ de Comptes
Així mateix, el Ple Municipal també ha determinat l´existčncia de la Comissiķ de Comptes que té carācter obligatori per Llei, la funciķ de la qual és la d´examinar, estudiar i informar els comptes anuals de l'Ajuntament abans de la seva aprovaciķ per part del Plenari. És un ōrgan polític intern de control de la gestiķ econōmica municipal que es reuneix obligatōriament com a mínim una vegada a l´any, convocada per l´Alcalde i amb assistčncia del Secretari de la Corporaciķ. La seva composiciķ ha de reflectir la composiciķ del Ple, com la resta de comissions

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05