Pancarta 05
Pancarta 11
Pancarta 04
Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 06
Pancarta 12
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 08
Pancarta 09
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
Inici > Ajuntament > Joan Barķ Viaplana
JOAN BARĶ VIAPLANA
1Ē Tinent d'Alcalde. Regidor de Serveis urbans, Governaciķ, Salut, Sistemes Informātics i Esports (PSC)

Joan-baroNascut a Caldes d'Estrac, a l'agost del 1962. D'una família arrelada a l'histōria de Caldes.(Barķ-Viaplana). Divorciat viu amb parella, amb tres fills, dues noies i un noi. Ha viscut molts anys a Barcelona. Perō des de fa uns anys, va retornar als seus orígens Caldes on viu.

És una persona que ha viatjat contínuament per quasi tot el mķn, ha tingut experičncia professional en el sector tčxtil i la amplia majoria en el mčdic en quasi tots els continents. Ha estat com a tčcnic especialista en dues empreses Franceses i també 20 anys com directiu en dues conegudes multinacionals Americanes del camp mčdic, en l'actualitat estā com Empresari en el mateix sector sanitari per la comercialitzaciķ de material mčdic quirúrgic de reconegut nom internacional.
Entra en política en el 2010. Ha estat Secretari d'Organitzaciķ, ara és conseller de Federaciķ, Primer Secretari de l'agrupaciķ del PSC a Caldes d'Estrac, Conseller Nacional del PSC i forma part de la comissiķ de Salut.
Ha estat regidor a l'oposiciķ dos anys i des del 2016 forma part del govern a l'ajuntament de Caldes d'Estrac, com a 1r tinent alcalde i regidor de Serveis Urbans, Salut, Via pública i Governaciķ.


Ensenyament obligatori, Formaciķ Professional Aux. Adm., Preparaciķ d'Accés a UAB. Amplia formaciķ acadčmica d'especialitzaciķ centrada en el camp mčdic realitzada entre varis paīsos, entre Europa i els EEUU.
Māster en Direcciķ y Administraciķ de Empresa J&J a New Brunswick, New Jersey, Estats Units. Curs acreditatiu per l'assistčncia a quirōfans per la UAB. Formaciķ com Tčcnic en material mčdic quirúrgic en Neuroradiologia, Endovascular i Cardiologia Intervencionista. Cursos d'especialitzaciķ i noves tčcniques en: Neurocirurgia, Neuroradiologia,Unitats de Dolor,Cardiologia Intervencionista, Radiologia Vascular, Neurotrauma, Cirurgia Vascular, Electrofisiologia i Pneumologia Programa PDAE Empresa Universitat Autōnoma Barcelona/EAE. Diplomatura Post Grau en Comunicaciķ i Lideratge en UAB. Idiomes Catalā, Castella, Francčs i Angles

 

Tčcnic de filatures per la Camara Oficial de corredors de Cotķ Filat (COCCF).
Tčcnic especialista en material mčdic quirúrgic en diverses especialitats.

Especialitzat en noves tecnologies, per el tractament mínimament invasiu en diferents especialitats mčdiques, com el Endovascular,unitats de Dolor, Cardiovascular i Neurologia entre altres (EU/USA).
Altes dades d'interčs:
M'agrada l'esport, quan puc, vaig amb bicicleta, m'agrada la muntanya i la platja,la fotografia, la música, la lectura científica, i la cuina tradicional.- Retribuciķ bruta anual: 20.000€

- Declaraciķ de béns

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05